Om oss

Healthy Pet Scandinavia är ett familjeägt bolag med säte i Höör, Skåne. Vår affärsidé är att distribuera väldokumenterade produkter av högsta kvalitet med inriktning på hund, katt, kanin och smådjur.

Hela vårt sortiment består av produkter från kända leverantörer som är väl etablerade på den amerikanska och europeiska marknaden. Vårt övriga sortiment består av några utvalda artiklar för djurskötsel. E-maila oss för mer information.

Macahl Animal Health

Macahl Animal Health är global distributör för Oralade, den ledande vätskeersättningen för sällskapsdjur. Tillverkaren JAM Animal Health har över fyrtio års erfarenhet och kompetens inom fodertillskott. Macahl Animal Health är dessutom den ledande leverantören för Oralade i Storbritannien, Europa och USA.

www.oralade.com

Protexin

Protexin är en av världens största tillverkare av probiotiska produkter, beläget i Somerset, UK. Det finns omfattand forskning bakom Protexins kosttillskott för garanterad säkerhet och effekt*

Protexin Healthcare har nära samarbeten med ledande universitet och forskningscentrum över
hela världen inom en rad pågående forskningsprogram. År 2011 tilldelades företaget the Winner of the Queen’s Award for Enterprise, Storbritanniens mest prestigefyllda utmärkelse för företag.

*Protexins kosttillskott är cGMP registrerade, certifierade enligt ISO 9001:2008 och FEMAS NOPS. De ingår i kateogori 5 VDM och har en fullständigt dokumenterad kvalitetssäkring enligt HACCP.

www.protexin.com

Lifeline

Lifeline är ett veterinärägt norskt företag som samarbetar i ett stort internationellt forskningsnätverk inom klinisk nutrition. Huvudkontoret finns i Arendal, Norge. I Lifeline Advisory Board sitter ett antal forskare och professorer med expertis inom just klinisk nutrition. Lifeline förser den skandinaviska marknaden med innovativa kosttillskott för fyrbenta djur.

www.lifeline.no

Synergy Labs

Synergy Labs är en amerikansk tillverkare av veterinärmedicinska hygienprodukter med huvudkontor i Fort Lauderdale, Florida. Företagets ambition är att vara ledande inom sin bransch avseende innovation, kvalitet och mervärde för slutkonsument med produkter som innehåller naturliga och effektiva ämnen, utan kemikalier. I Synergy Labs produktsortiment finns ekologiska produkter och utan innehåll av paraben.

www.synergylabs.com